Hoe werkt het

Maharishi Lichttherapie met Edelstenen is erop gericht om heelheid te creëren. Telkens als er een onbalans is ergens in het lichaam is de heelheid verloren geraakt. Door middel van de zuiverheid en ordelijkheid van de edelstenen en het licht kan het evenwicht hersteld worden. Het lichaam wordt als het ware gereset en het zelfherstellende vermogen geactiveerd. Bij deze lichttherapie worden speciale edelsteenstralers gebruikt, die het ordenende en balancerende effect van specifieke edelstenen versterken. Elke edelsteenstraler bevat een bepaalde edelsteen, zoals diamant of een saffier. Hier schijnt een speciaal licht doorheen dat de subtielere niveaus van het lichaam voedt.


MLE behandelt geen ziektes, het is een methode ter verbetering van het algemeen lichamelijk en geestelijk welzijn. Uit ervaring blijkt echter dat het positieve effecten heeft op veel lichamelijke klachten en het kan ook de bijwerkingen van bepaalde behandelingen en medicatie verzachten.

Wat zijn edelstenen
Edelstenen zijn zuivere, natuurlijk voorkomende, zeldzame, eeuwenoude, duurzame en kostbare mineralen van hoge kwaliteit, die, als ze deskundig zijn geslepen, de helderheid reflecteren van de essentiële sporenelementen die zich erin bevinden in de vorm van alle zichtbare kleuren, inclusief infrarode en ultraviolette straling.
Ze ontstaan onder extreme temperaturen en druk en bestaan uit een van de 108 elementen, die de bouwstenen van de schepping zijn. Lees verder »